Vaippapaketit

Lainaamosta löytyy vaippapaketit kaiken kokoisille. Varatessasi pakettia mietitään yhdessä mikä paketti olisi teille sopiva. Paino on paras kriteeri paketin valintaan. Jokaisesta paketista löytyy eri tyyppisiä vaippoja, kuten sisävaippoja, taskuvaippoja ja kuoria. Olemme pyrkineet myös lisäämään paketteihin mahdollisimman eri kiinnityksillä olevia vaippoja ja myös muuntuvia yhden koon vaippoja.

Kriteerit paketeihin soveltuvista vaipoista: Paketeissa ovat yleisesti ottaen Kodin kestot ry:n yhteisöjäsenten kautta saatavilla olevat vaipat ja imut. Myös tee-se-itse vaipat ja imut soveltuvat, jos niiden mahdolliset kaavat ja materiaalit ovat tiedossa. Pyrimme siihen, että lainaaja voi helposti hankkia juuri hyväksi kokeilemiaan vaippoja. Vaipat ovat aina ehjiä, hyväkuntoisia ja siistejä. Huomautathan jos huomaat lainaamissasi vaipoissa puutteita!

Kestovaipat on oikeasti kestäviä. Kirppistelykulttuuri on vahvana kestotuotteiden kanssa käsikädessä kulkeva perinne. Osa lainaamonkin vaipoista ovat ostettu käytettyinä. Kannustamme ostamaan myös käytettyjä ja myymään/antamaan omat tarpeettomat vaippatarvikkeet eteenpäin. Yhden, kahden tai kolmenkaan lapsen käyttämät vaipat eivät yleensä ole roskiskamaa ja tällöin myös uusien ostaminen on sijoitus kiertotalouteen.

Paketit:

Newborn x2, S-koko, M-koko x2, L-koko ja Kuivaksiharjoittelu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s